ویدئومارکتینگ چیست؟ معرفی انواع ویدئو برای بازاریابی

احتمالا شنیده‌اید که می‌گویند، یک عکس هزار کلمه ارزش دارد، پس ارزش ویدیو که از مجموعه زیادی عکس تولید می‌شود چقدر بیشتر است؟ بازاریابی ویدیویی می‌تواند برای همه چیز از ایجاد ارتباط با مشتری گرفته تا تبلیغ برند، خدمات یا محصولات شما استفاده شود. در ادامه در مورد تعریف بازاریابی ویدئویی، اهمیت آن، مزایا و انواع ویدئو برای بازاریابی بیشتر صحبت می‌کنیم.

بازاریابی ویدئویی چیست؟

تعریف هاب اسپات

بازاریابی ویدیویی استفاده از ویدیوها برای تبلیغ و بازاریابی محصول یا خدمات شما، افزایش تعامل در کانال‌های دیجیتال و اجتماعی شما، آموزش مصرف‌کنندگان و مشتریان و دستیابی به مخاطبان با یک رسانه جدید است.

تعریف عادل طالبی

ویدئو مارکتینگ یعنی استفاده از ویدئو برای رسیدن به اهداف بازاریابی؛ بر اساس این تعریف هر ویدئویی که در هر فضایی برای جلب توجه و Attention منتشر می‌شود ویدئو مارکتینگ است

اهمیت بازاریابی ویدئویی

بازاریابی ویدئویی در سال 2005 با راه اندازی یوتیوب به طور جدی آغاز شد. گوگل در اکتبر 2006 یوتیوب را خریداری کرد و تا سال 2009 هفت فرمت تبلیغاتی مختلف در این پلتفرم وجود داشت. همانطور که فناوری ایجاد ویدئوهای با کیفیت آسان تر می‌شود، محبوبیت بیشتری در بین بازاریابان پیدا می‌کند. اما این تنها دلیلی نیست که ویدیو امروزه شکل غالب ارتباطی است.

اول، ظهور فناوری تلفن‌های هوشمند بود که تماشای فیلم‌ها را آسان‌تر و راحت‌تر کرد. سپس این بیماری همه‌گیر مصرف رسانه‌های آنلاین را تا 215 درصد در ایالات متحده افزایش داد. به سرعت به سال 2022 رسید و مخاطبان به طور متوسط ​​19 ساعت در هفته را صرف تماشای آنلاین ویدیو می‌کنند. نادیده گرفتن بازاریابی ویدیویی دیگر گزینه‌ای برای برندهایی نیست که می‌خواهند برتر باشند.

بازاریابی ویدئویی چگونه کار می کند؟

در ظاهر، نحوۀ کار بازاریابی ویدیویی بسیار ساده است: برند شما ویدیوهایی ایجاد می‌کند که به نوعی شرکت شما را تبلیغ می‌کند، فروش را افزایش می‌دهد، آگاهی از محصولات یا خدمات شما را افزایش می‌دهد یا مشتریان شما را درگیر می‌کند. در عمل، کمی پیچیده‌تر است. مانند بسیاری از تلاش‌های بازاریابی شما، بازاریابی ویدیویی مبتنی بر داده است، بنابراین شما می‌خواهید معیارهای مختلف را زیر نظر داشته باشید و تعامل مشتری را دنبال کنید.

مزایای بازاریابی ویدئویی

مزایای بازاریابی ویدئویی بسیار زیاد است. بیایید با مواردی که به راحتی قابل اندازه گیری هستند شروع کنیم: آمار، اعداد و داده‌ها.

1- ویدئو به شما کمک می کند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. امروزه، بسیاری از تلاش های بازاریابی یک شرکت برای کمک به ایجاد اعتماد طراحی شده است. ویدئو پلی است که آنچه را که می‌گویید به آنچه واقعا هستید پیوند می‌دهد و به مشتریان امکان می‌دهد پشت پرده را نگاه کنند و برند شما را بشناسند.

2- ویدیو یک معدن طلای سئو است که به ایجاد بک‌لینک به سایت شما کمک می‌کند، لایک‌ها و اشتراک‌گذاری‌ها را افزایش می‌دهد (که می‌تواند بر رتبه‌بندی جستجو تأثیر بگذارد) و ترافیک به سایت شما را هدایت می‌کند. و فراموش نکنیم که یوتیوب متعلق به گوگل است، پس حتما ویدیوهای خود را در آن پست کنید و با کلمات کلیدی/عبارات کلیدی، تگ کنید!

3- ویدئوها حفظ اطلاعات را افزایش می‌دهند. اگر مشتریان شما فقط چیزی را بشنوند، احتمالاً 10 درصد از آن اطلاعات را سه روز بعد حفظ خواهند کرد. در مقابل، اگر آنچه می‌شنوند با تصاویر مرتبط همراه باشد، به طور متوسط ​​65 درصد از آن اطلاعات را سه روز بعد حفظ خواهند کرد.

4- طبق بررسی‌ها موضوع ایمیل که شامل کلمه “ویدئو” است، 19٪ افزایش در نرخ بازشدن و افزایش 65٪ در افزایش کلیک را نشان می‌دهد. اینجا در مورد عوامل مهم نرخ باز نشدن ایمیل صحبت کرده‌ام.

5- چهار برابر مشتریان ترجیح می‌دهند ویدیوی محصول را ببینند تا توضیحات محصول را بخوانند.

6- پس از تماشای یک ویدیو، مشتریان 64 تا 85 درصد احتمال خرید بیشتری دارند.

چالش های بازاریابی ویدئویی

روزی روزگاری، هزینه، یک چالش جدی برای بازاریابی ویدیویی بود: هزینه تجهیزات، نرم افزار ویرایش و از دیدگاه کاربر نهایی، هزینه داده‌های مصرف ویدیوی آنلاین. امروزه این چالش ها بیشتر در آینه دید عقب هستند. تولید ویدیو مقرون به صرفه تر و آسان تر از قبل شده است. امروز می‌توانید با کیفیت بالا و ویدیوی 4K، حتی با گوشی هوشمند خود، فیلم‌برداری کنید.

برندها به یک استراتژی بازاریابی ویدیویی نیاز دارند – این ایده جدید نیست. چیزی که تغییر کرده این است که چقدر ویدیو در هر پلتفرم و کانالی اهمیت پیدا کرده است. بنابراین فکر می کنید در مورد بازاریابی ویدئویی چه می دانید و چه چیزی را می خواهید یاد بگیرید؟

امروزه، بزرگترین چالش‌های بازاریابی ویدئویی استراتژیک است: چگونه یک استراتژی بازاریابی ویدئویی قوی و موثر ایجاد کنیم، چگونه محتوایی ایجاد کنیم که مردم بخواهند مصرف کنند، و چگونه ویدیوهای جذابی ایجاد کنیم که به اشتراک گذاشته شوند. علاوه بر این، بازاریابان محتوای ویدیویی باید درک کاملی از معیارها و چگونگی نشان‌دهنده موفقیت یک ویدیو و زمینه‌های بهبود داشته باشند.

از طریق تقسیم‌بندی مخاطبان هوشمند، می‌توانید مخاطبان را با ویژگی‌ها و معیارهای متعددی که فراتر از تقسیم‌بندی ساده هستند شناسایی کنید و محتوایی ایجاد کنید که مخاطبان خاصی را هدف قرار دهد.

بهترین روشها برای بازاریابی ویدئویی

از میان این چالش‌ها، بهترین شیوه‌های بازاریابی ویدئویی را انتخاب و افزایش دهید. همه چیز به استراتژی ختم می‌شود: اگر می‌خواهید بازاریابی ویدیویی شما نتایجی داشته باشد، باید برنامه‌ریزی کنید، آزمایش کنید، تجزیه و تحلیل کنید و دوباره آزمایش کنید.

هدف ویدیوهای شما بیان یک داستان و جلب مشارکت مشتریان است، اما از منظر بازاریابی، ویدئوهای شما باید با قیف فروش شما هم‌خوانی داشته باشند. هدف هر ویدیو چیست؟ مخاطب کیست؟ ویدئو چگونه به اهداف بازاریابی شما کمک می کند؟

استراتژی کلی و داده ها باید استراتژی بازاریابی ویدیویی شما را هدایت کنند. ابتدا، یک استراتژی محکم برای توسعه ویدئو(های) برای هر سطح از قیف فروش خود برنامه‌ریزی کنید. محتوا و اهداف هر ویدئو را مشخص کنید. تعیین کنید چه معیارهایی به بهترین وجه موفقیت یک ویدئو را تعیین می‌کنند. سپس، تست کنید. تجزیه و تحلیل کنید. در صورت لزوم ویدئوهای خود را (و استقرار آنها) را تغییر دهید. برای موثرتر کردن آنها تلاش کنید. در سال 2017 و پس از آن، این سنگ بنای تلاش های بازاریابی برند شما است.

12 نوع ویدیوی بازاریابی

قبل از شروع فیلمبرداری، باید تصمیم بگیرید که چه نوع ویدیویی را می خواهید ایجاد کنید.

برای درک بهتر گزینه‌های خود، این لیست را بررسی کنید.

معرفی انواع ویدئوی بازاریابی
معرفی 12 نوع ویدئوی بازاریابی

1- ویدئوهای نمایشی (Demo Video)

 ویدئوهای نمایشی نحوه عملکرد محصول شما را به نمایش می‌گذارند. مانند جعبه‌گشایی و آزمایش یک محصول فیزیکی.

2- ویدیوهای برند (Brand Videos)

 ویدئوهای برند معمولاً به عنوان بخشی از یک کمپین تبلیغاتی بزرگتر ایجاد می‌شوند و چشم انداز، مأموریت یا محصولات و خدمات شرکت را به نمایش می‌گذارند.

3- ویدئو رویداد (Event Video)

آیا کسب و کار شما میزبان کنفرانس، بحث میزگرد، جمع آوری کمک مالی، یا نوع دیگری از رویداد است؟ یک حلقه برجسته تولید کنید یا مصاحبه‌ها و ارائه های جالبی را از گردهمایی منتشر کنید.

4- مصاحبه‌های تخصصی (Expert Interviews)

گرفتن مصاحبه با کارشناسان داخلی یا رهبران فکری در صنعت شما یک راه عالی برای ایجاد اعتماد و اقتدار در بین مخاطبان هدف شما است. اینفلوئنسرها را در صنعت خود پیدا کنید و این بحث ها را در مقابل مخاطبان خود قرار دهید.

5- آموزشی (Educational or How-To Videos)

ویدیوهای آموزشی می‌توانند چیزهای جدیدی را به مخاطب شما آموزش دهند. این ویدیوهای بازاریابی همچنین می توانند دانش پایه ای را که برای درک بهتر کسب و کار و راه حل های شما نیاز دارند، ایجاد کنند. تیم‌های فروش و خدمات شما می‌توانند هنگام کار با مشتریان از ویدیوهایی مانند این استفاده کنند.

6- ویدئوهای توضیح‌دهنده (Explainer Videos)

این نوع ویدیو می‌تواند به مخاطبان شما کمک کند تا درک کنند که چرا به محصول یا خدمات شما نیاز دارند. بسیاری از ویدیوهای توضیحی بر سفری تخیلی شخصیت خریدار اصلی شرکت تمرکز می‌کنند که با مشکلی دست و پنجه نرم می‌کند. این شخص با اتخاذ یا خرید راه حل کسب و کار بر این موضوع غلبه می‌کند.

7- فیلم‌های متحرک (Animated Videos)

ویدیوهای متحرک می‌توانند قالبی عالی برای درک مفاهیم سختی باشند که به تصاویری قوی یا توضیح یک سرویس یا محصول انتزاعی نیاز دارند.

8- مطالعه موردی و ویدئوهای گواهی مشتری (Case Study and Customer Testimonial Videos)

مشتریان بالقوه شما می‌خواهند بدانند که محصول شما می تواند مشکل خاص آنها را حل کند.

یکی از بهترین راه‌ها برای اثبات این موضوع، ایجاد ویدیوهای مطالعه موردی است که مشتریان راضی و وفادار شما را نشان می‌دهد. این افراد بهترین حامیان شما هستند. آنها را جلوی دوربین ببرید تا چالش‌هایشان را توضیح دهند و شرکت شما چگونه به حل آنها کمک کرد.

9- ویدئوهای زنده (Live Videos)

ویدیوی زنده نگاهی خاص به شرکت از طرف بینندگان شما می دهد. همچنین جریان‌های طولانی‌تر و نرخ تعامل بالاتری را جذب می‌کند. طبق آمار گوگل در سال 2021، 85 درصد از مردم در سال گذشته یک پخش زنده را تماشا کرده اند. و مصاحبه‌ها، ارائه‌ها و رویدادهای پخش زنده، بینندگان را تشویق می‌کند تا با سؤالات نظر دهند.

10- ویدئوهای 360 درجه و واقعیت مجازی (360° & Virtual Reality Videos)

با ویدیوهای 360 درجه، بینندگان برای دیدن محتوا از هر زاویه‌ای به اطراف «پیمایش» می‌کنند – گویی از لحاظ فیزیکی درون محتوا ایستاده‌اند. این سبک ویدیویی کروی به بینندگان این امکان را می‌دهد تا مکان یا رویدادی را تجربه کنند، مانند پرواز به پایین تپه با اسکی بازان المپیک. واقعیت مجازی (VR) به بینندگان اجازه می‌دهد تا تجربه خود را هدایت و کنترل کنند. این ویدیوها معمولاً از طریق دستگاه‌هایی مانند Oculus Quest 2 یا Valve Index مشاهده می‌شوند.

11- ویدئوهای واقعیت افزوده (Augmented Reality (AR) Videos)

ویدیوهای واقعیت افزوده یک لایه دیجیتالی به آنچه که تماشا می‌کنید اضافه می کنند. به عنوان مثال، می‌توانید دوربین تلفن خود را به سمت اتاق نشیمن خود بگیرید و AR به شما این امکان را می‌دهد که ببینید یک کاناپه در فضای شما چگونه به نظر می‌رسد. برنامه IKEA Place یک مثال عالی از این موضوع است.

12- پیام های شخصی‌سازی شده (Personalized Messages)

ویدئو می‌تواند روشی خلاقانه برای ادامه مکالمه یا پاسخ دادن به کسی از طریق ایمیل یا متن باشد. از HubSpot Video Hosting یا Loom برای ضبط مجدد جلسه مهم یا ارائه توصیه‌های شخصی استفاده کنید. این ویدیوها لحظه‌ای لذت بخش و منحصر به فرد را برای مشتریان بالقوه شما ایجاد می‌کند و می‌تواند آنها را عمیق‌تر به سفر خرید سوق دهد.

منبع: + +

مشاهده بیشتر

14 دیدگاه

  1. سلام
    عاااالی بود
    من خیلی دوستش داشتم.
    مفید و روان
    اون قسمت انواع ویدیوها هم خیلی مفید بود
    ممنون

    1. چه جالب یاسمین تو اومدی داغ‌ترین پست رو خوندی. هنوز نذاشتم تو هیچ گروهی. فرصت نشده بود. خوشحال شدم که گفتی خوب شده 😍. این روزا سرم شلوغه استرس دارم برای پست‌ها کم نذارم یه‌وقت

  2. ویدئو مارکتینگ🙄 دیگه یه سالی میشه که اینستا نیستم و خبر ندارم چه خبره دیگه اونجا. اون زمان که ما بودیم بازار این ویدئوها داغ بود. انقدر که منم نشسته بودم چند تا ویدئوی اموزشی گرفته بودم😂
    همش یادم میفته. میگم کاش قبل خدافظی اونا رو پاک کرده بودم، آبرو ریزیه. خیلی میتدی بود🙈 ماشالا پیشرفت اینستا هم که روزانه‌س و بعید میدونم کسی سراغ ویدیوهای من بیاد؛ مگر اینکه حال . هوای نوستالژی بگیرتشون😂
    مرسی فریبا از مقاله‌ت که منو برد به دوران جوگیریم.😅

    1. البته ویدئومارکتینگ محدود به اینستا نیست. ولی فک کنم چون تو رو بیشتر برد سمت خاطراتت بهش اشاره کردی. برام جالبه ویدئو گرفتی و منتشر کردی. کاش در دسترس بود می‌دیدم چی بوده 😁😁

  3. ویدئو همیشه از تاثیرگذارترین فرم های محتوایی هست اما چیزی که این روزها این شکل از تولید محتوا رو جذابتر کرده تغییر رویه بازاره
    الان کاربرها هم تمایل بیشتری دارند تا تجربه و نظرشون درباره یه برند رو توی ویدئو بگن.

    و اتفاقا گاهی Case Study and Customer Testimonial Videos بیشتر از انواع دیگه ویدئو وایرال میشن و به تقویت برند کمک میکنند
    Explainer Videos هم بعد از مورد بالا یک یاز پرطرفدارترینهاست چون شبیه‌سازی موقعیت شده . یه جورای باید ذهن مشتری خونده بشه تا توضیحات به درستی روشن کننده مسیر خرید باشه

    1. بله درسته محبوبه‌جون. خیلی درست اشاره کردی و مرسی از نکاتی که گفتی برامون 👌👌😍

    1. آره حتما فرصت داری چندبار بخونی. البته خیلی بحثش گسترده‌اس ولی برای کسب‌وکارها خصوصا جذاب و کاربردی و مفیده

    1. اره من خودمم وقتی میرم تو دل ماجرا و بیشتر میخونم برای چیزای جدیدی کشف میشه. مثل همین انواع ویدئوها. مرسی زهرا از خودت ❤

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا